دات نت نیوک

جلوگیری از تخریب مینای دندان Autoclave اتوکلاو

جلوگیری از تخریب مینای دندان Autoclave اتوکلاو

جلوگیری از تخریب مینای دندان
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان به تشکیل لایه میکروبی در دندان منجر می‌شود. دو تا پنج دقیقه بعد از استفاده از مواد قندی و غذا، اسیدهای مخرب در اثر فعالیت میکروب‌های موجود در لایه میکروبی تولید شده و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در دهان باقی می‌مانند. اسید تولید شده مینای دندان را تخریب می کند و باعث شروع پوسیدگی می‌شود.

استفاده از مواد شوینده دندان و دهان‌شویه‌ها با PH قلیایی کم و مواد ضدباکتری پس از مصرف مواد شیرین ، اسید و باکتری‌های موجود در سطح دندان را از بین می‌برد و مانع از پوسیدگی دندان می‌شود. همچنین فلوراید موجود در ترکیب این مواد باعث استحکام مینای دندان شده و آن را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌کند.

لمینت دندان

درمان ساییدگی مینای دندان
متاسفانه هیچ راهی برای بازگرداندن این لایه محافظ وجود ندارد. لایه مینا سلولهای زنده ندارد بنابراین نمی تواند خود را ترمیم و بازسازی کند. در نتیجه هر گونه آسیبی که به آن وارد شود دائمی خواهد بود. نگران نباشید، اگر چه شما نمی توانید مینای فرسایش یافته را بازگردانید یا جایگزین کنید اما چند روش برای درمان و محافظت از ناحیه آسیب دیده وجود دارد.

دو روش اصلی برای ترمیم مینای دندان فرسایش یافته توسط دندانپزشک جود دارد:

باندینگ دندان
در موارد فرسایش خفیف مینا از روش باندینگ برای پوشاندن آن ناحیه استفاده می شود. در این روش زیبایی رزین همرنگ دندان بر روی سطح آسیب دیده مالیده می شود. هنگامی که مواد سخت شدند به دندان می چسبند. سپس دندانپزشک سطح آن را پولیش کرده و شکل می دهد تا با فرم دندان مطابقت کامل داشته باشد. تمامی این فرایند کمتر از یک ساعت طول می کشد. باندینگ معمولا ظرف یک جلسه انجام می شود.

روکش دندان
روکش کلاهکی است که روی دندان قرار می گیرد. در موارد شدیدتر از بین رفتن مینا، از روکش استفاده می شود. برای این کار دندان ممکن است مقداری تراشیده شود و روی آن روکش متصل شود تا از ناحیه آسیب دیده محافظت شود. روکش کمک می کند عملکرد دندان بهتر شده و بتوانید بدون درد یا حساسیت غذا بخورید. همچنین روکش از دندان در مقابل پوسیدگی محافظت می کند.

مسواک زدن

راه های تقویت طبیعی مینای دندان
شیر و لبنیات مانند پنیر که غنی از کلسیم و فسفر است، برای تقویت مینای دندان و جلوگیری از فرسایش و ساییدگی دندان لازم است. متخصصین توصیه می کنند تا روزانه حداقل سه لیوان شیر بخورید و یا از محصولات لبنی استفاده کنید.

سبزی ها از جمله سبزی های برگ سبز مانند کلم بروکلی، برگ چغندر و … که سرشار از ویتامین k است، در شکل گیری استخوان تاثیرگذار است. اسفناج غنی از آنتی اکسیدان، ویتامین A، C، K، منیزیم، کلسیم و فسفر است و باعث تقویت دندان می شود.

ماهی مانند ساردین منبع عالی ویتامین D، کلسیم و فلوراید است و در حفظ سلامت دندان ها موثر است. همچنین ماهی ها دارای امگا3 بوده و می توانند در باقی نقاط بدن نیز بهشما کمک کنند.

شیرسویا که منبع عالی کلسیم است، انتخاب مناسبی برای افرادی است که به شیر گاو حساسیت دارند یا قادر به تحمل لاکتوز نیستند.

مصرف مواد غذایی غنی از پروتئین مانند گوشت، طیور، ماهی، تخم مرغ و … بسیار مفید است.

چای حاوی فلوراید است که مینای دندان را تقویت و از خرابی دندان پیش گیری می کند. چای با تقویت استخوان ها با پوکی استخوان مقابله می کند. توجه داشته باشید.

 

https://nabzema.com/36192/%D8%B9%D9%84%D9%84-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2

جلوگیری از تخریب مینای دندان Autoclave اتوکلاو

  • 10 مرداد 1398
  • نویسنده: مدیر سایت
  • تعداد نمایش ها: 757
  • نظرات: 0
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x
123movies